Wat is HORDfest

HORDfest is een samenwerking tussen kerndorpen Herpen, Overlangel, Ravenstein en Demen die 2 te gekke carnavals avonden organiseren. Op zaterdag 2 maart 2019 vindt dit feest plaats in een aparte ruimte in dorpshuis ’t Slotje en op zondag 3 maart 2019 in Onder d’n Plag in Demen.

Zit jij op het voortgezet onderwijs en heb jij zin in een super leuk carnavals feest kom dan op zaterdag 2 maart 2019 en zondag 3 maart 2019 naar ons HORDfest toe! Beide avonden zijn jullie welkom van 20:00 uur tot 23:30 uur.

Deze twee avonden staan niet alleen in het teken van dansen en hossen. Iedere locatie heeft zijn eigen invulling. We hebben speciaal voor jullie een chill ruimte gecreëerd en er is leuk entertainment aanwezig. Ook is er een dj met een leuke lichtshow die deze avond gaat verzorgen. Hij draait voor ieders wat wils en je kunt natuurlijk altijd een verzoekje indienen. Dus kom gezellig met je vrienden hierheen!

Deze avonden zijn speciaal bedoeld voor de jeugd van 12+ tot en met 15 jaar die op het voortgezet onderwijs zitten. Ouders mogen dus niet meer naar binnen om carnaval te vieren met de jeugd.

Deze avond is niet helemaal kosteloos.

Wij verkopen een Passe-Partout voor € 12,50 Deze kaart geeft je recht op 2 gezellige disco avonden inclusief één consumptie per avond gratis. De overig consumpties bedragen € 1,50.

Bij de Passe-Partout zit ook taxi vervoer. Jeugd uit de kerndorpen die zaterdag naar Herpen komen en zondag naar Demen willen kunnen op vertoon van de Passe-Partout gebruik maken van de Taxi. Houd voor de instaptijden onze website in de gaten of like onze HORDfest Facebook of Instagram pagina.

Ook is er volop nagedacht over de veiligheid.

Binnen=binnen en buiten=naar huis.

Tijdens de disco avond wordt ons reglement gehanteerd.

Graag zien we jullie allemaal op ons HORDfest.

Groetjes de organisatie